Terence Schreurs Class intensive.

Heb jij het gevoel dat je een boost -een wake up call- nodig hebt? Dat je stil staat en niet alles uit je spel haalt? Dat je dicht slaat bij een auditie en weet dat je beter kunt? Dat je meer uit je personage kunt halen, maar hoe? Don’t worry! Terence Schreurs en haar team organiseren Surpreme Acting Intelligence workshops en intensive lessen reeksen.

Intro workshop

De intro workshop is de belangrijkste kennismaking met de lesmethode van Terence. Door middel van intensieve uitdagingen en opdrachten, brengt Terence je bij de kern van jouw acteurs intelligentie. Terence brengt je in contact met jouw puurste kracht, waardoor je nieuwe rollen vrij en zonder schaamte leert spelen. Met haar jarenlange ervaring weet Terence precies datgene in jou naar boven te halen wat je nodig hebt om een betere acteur te worden. Vanaf het moment dat je aan de slag gaat met dit avontuur, zul je Terence’s methodiek goed leren begrijpen en toepassen.

Gevoel

Terence werkt met een groot gevoel van veiligheid in haar klassen. De grondlegging van deze veilige omgeving is voor Terence en haar methode en haar gave van groot belang. Alleen in een vrije omgeving durf je te vallen, op te staan en vervolgens weer opnieuw te proberen. Met steun en feedback van de klas zul je twee keer zo snel kunnen groeien. Meer dan 200 talenten gingen je al voor en hebben, mede door de methode van Terence, inmiddels werk in theater, film of televisie of zijn aangenomen op (inter)nationale opleidingen.

Studenten

Terence: ``Zodra mijn studenten en ik samen aan het werk zijn bestaat er geen tijd meer. Ik weet dat ze genieten, maar onlangs kreeg ik pas echt inzicht in de betekenis van mijn coaching, mijn methode. Ik werd emotioneel toen mijn leerlingen op mijn verjaardag vertelden dat mijn lessen life changing experiences zijn. Dat was mijn mooiste cadeau. Ik kon alleen maar denken... Ik wou dat er vroeger zo’n les bestond, dan was ik eerder gered.``

Testimonials